in English    |    русский
 
 
Etusivu Uutiset Tuotteet Palvelut Yhteystiedot

 
 
Ilmaäänen vaimennusmateriaalit
Stratocell WHISPER
Raskasmatot / värähtelynvaimennusmatot
Elastinen epoksi
Yhdistelmämateriaalit
Lattiamatot
Venetarvikkeet
Erikoistuotteet

 

Stratocell WHISPER- ainutlaatuinen uusi äänenvaimennusmateriaali

Lataa WHISPER pdf- esite tästä

AINUTLAATUINEN
Stratocell WHISPER on uusi, kevyt umpisoluinen polyeteenivaahtomuovi, jonka solurakenne avataan erillisessä valmistusprosessissa. Näin saadaan aikaan erittäin tehokas absorptiomateriaali, mikä kestää hyvin vaativia olosuhteita ja kosteutta sekä säilyttää poikkeuksellisen kyvyn vaimentaa erinomaisesti myös matalataajuista ääntä.

Materiaalin lujuusominaisuudet, keveys, joustavuus sekä itsekantava rakenne tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon niin akustisten paneeleiden kuin teollisten vaimentimien materiaaliksi. Tuotetta on saatavilla 30 – 50 mm paksuisena ja yleinen levykoko on 2400 x 1200 mm. Tarkemmat tuotekohtaiset tiedot sekä muotoon leikatut osat ovat saatavilla pyydettäessä.

ERINOMAINEN VAIMENNUSKYKY
Avattu umpisoluinen solurakenne sekä laminoitu kerrosrakenne antavat Stratocell WHISPER materiaalille poikkeuksellisen kyvyn vaimentaa myös hyvin matalataajuista ääntä. Erinomaiset vaimennusominaisuudet tekevät siitä uuden ja kilpailukykyisen vaihtoehdon haastaviin kohteisiin kuten meluseinien sekä laitteiden ja koneiden vaimennusmateriaaliksi.

VAATIVIA OLOSUHTEITA KESTÄVÄ
Materiaalin rakenne ja koostumus antavat sille erinomaisen veden ja kosteuden sietokyvyn, mikä usein rajoittaa perinteisten vaahtomuovien käyttämistä. Kosteudesta huolimatta materiaali säilyttää erinomaiset vaimennusominaisuutensa. Materiaalin pinta on myös pestävissä, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon likaisiin ja pölyisiin kohteisiin. Uusi, erillinen Whisper UV-laatu antaa lisäsuojaa ja takaa pitkän käyttöiän myös vaativissa ulkokohteissa.

Materiaalin hyvät ja testatut palo-ominaisuudet tekevät siitä turvallisen vaihtoehdon. Korkea lämpötila ja kosteus eivät vaikuta materiaalin mittoihin ja itsekantava rakenne tekee materiaalista helposti käsiteltävän ja leikattavan. Kevyenä vaahtomuovina materiaali on myös taivuteltavissa kaareviin muotoihin.

YLIVERTAINEN VAIMENNUSKYKY


Äänen absorptiotesti:

Stratocell ® Whisper FR 50 mm

Testimenetelmä:

EN ISO 354:2003 Measurement of Sound Absorption in a reverberation room.

USEITA VÄRI- JA KOKOVAIHTOEHTOJA
Stratocell WHISPER tuotteita on saatavilla monessa eri värivaihtoehdossa: mustana, harmaana ja valkoisena. Levypaksuudet ovat normaalisti 30, 40 ja 50 mm ja leikkaamme ne tietysti haluamaasi kokoon ja muotoon.


NMC Cellfoam Oy - Eturuskonkatu 2 - 33720 TAMPERE - Puh. 029 7010 1200 - sales@cellfoam.fi - A Membr of NMC Group - www.nmc.eu