in English    |    русский
 
 
Etusivu Tuotteet Palvelut Yhteystiedot
 
 

Palvelut

Tilanteen mukaan, melun aiheuttaja joko vaimennetaan tai eristetään. Asiakkaillemme tarjoamme tarpeiden mukaan joko kokonaisratkaisun, tai osaratkaisun:

  • melumittaus
  • analysointi
  • suunnittelu
  • valmistus
  • asennus

Olemme ylpeitä sertifioituituun laatujärjestelmään pohjautuviin toimintamalleihimme, jotka ovat käytännössä osoittaneet toimivuutensa.

Myös tuotteidemme tekninen- ja esteettinenlaatu on saanut paljon kiitosta.


VESILEIKKAUS

Tuotantotekniikkamme, sekä stanssaus että varsinkin CNC-ohjattu vesileikkausmenetelmä, on suunniteltu huokoisten, paksujen materiaalien ja vaikeiden yksittäiskappaleiden joustavaan työstöön.
Vesileikkauksen kiistattomat edut asiakkaalle ovat: hyvä muototarkkuus, edulliset yksittäiskappaleet sekä muutostyön nopeus ja vaivattomuus. Uusin tekniikka mahdollistaa myös valmiiksi muotoonpuristettujen sekä laminoimiemme ja yhteenliimaamiemme kappaleiden aukotuksen. Leikattavan kappaleen enimmäismitat ovat: 1500 x 6000 x 300 mm.

JOUSTAVA TUOTANTO

Ajoneuvo-ja työkoneteollisuuden sekä laitevalmistajien tarpeet on toiminnassamme otettu huomioon erityisen hyvin. Monipuoliset raaka-aineet, oikein mitoitetut eristykset, valmiiksi muotoon leikatut kappaleet, helppo tarrakiinnitys – kaikki asiakkaan eduksi.
Joustava tuotantomme mukautuu asiakkaan rytmiin ja vähentää varastointitarpeita.
Näillä keinoilla lunastamme paikkamme osana koko teollisuudenalan tuotantoprosessia.

EDULLISET YKSITTÄISKAPPALEET

Tuotantotekniikkamme mahdollistaa asiakkaan erityistarpeiden toteuttamisen yksittäiskappaleina, kohtuukustannuksin.

Hyvä esimerkki on tuote-esittelysalkku. Tarkat toleranssit varmistavat, että erikokoiset ja -muotoiset esineet sopivat tarkasti paikoilleen ja siisti leikkauspinta luo viimeistellyn lopputuloksen.

HARKITTUA TOIMIVUUTTA

Hyvin toteutettu meluntorjunta on loppuun asti harkittua – myös visuaalisesti. Pieninä sarjoina, tarkasti määriteltyyn kohteeseen tehtävät äänieristyselementtimme ovat hyvä ratkaisu teollisuustilojen viihtyvyyden parantamiseksi.

Elementit on kehitetty erityisesti tilanjakajiksi ja koneiden kotelointiin. Julkisissa tiloissa ne tukevat edustavasti asiakkaan sisustuslinjaa sopivin materiaalein verhoiltuina.

Tilaelementtien valmistus- ja asennuskustannukset ovat kohtuulliset ja toimitusten varmuus on asiakkaillemme merkittävä etu.

PERINTEISTÄ OSAAMISTA

Kädentaidot ja ihmisläheisyys ovat perinteitä Noisetekin verhoomossa. Osaavien ammattilaistemme käsissä syntyy viimeisteltyjä töitä sovitussa aikataulussa. Olemme keskittyneet erityisesti verhoilemaan autojen, traktoreiden ja työkoneiden sisätiloja. Verhoilemme edelleen myös tuoleja, sohvia ja erilaisia sisustuselementtejä.


NMC Cellfoam Oy - Eturuskonkatu 2 - 33720 TAMPERE - Puh. 029 7010 1200 - sales@cellfoam.fi - A Membr of NMC Group - www.nmc.eu